Andre produsenter


Åpningstider:
Mandag-Torsdag 09:00 - 16:30

Fredag

Lørdag

09:00 - 16:00

12:00 - 16:00

Kontakt:
Adresse Strandveien 73
Epost post@lydproduksjon.com
Telefon +47 40 00 19 18
Telefax +47 93 37 51 60

Håndlagde Instrument Mikrofoner

Applied Microphone Technology (AMT) produserer, alt for hånd i USA, mikrofoner for saksofon, trompet, trombone, piano, akustisk bass, cello, fiolin, bratsj, trekkspill, vibrafon, munnspill, gitar og alle akustiske instrumenter.

AMT har vært tilgjengelig på markedet i over tjue år. AMT s overordnede mål er å gjengi instrumenter på en naturlig måte. Vi tror at å bygge mikrofoner designet for spesifikke instrumenter er bedre for lydgjengivelse enn å endre en mikrofon med elektronikk i pre amp delen.

Det er mange produsenter som lager instrumentmikrofoner som er tilgjengelig på markedet i dag, men de fleste av dem bruker ofte samme mikrofonen til alle instrumenter, og gjør endringer på respons og gjengivelse med hjelp av elektronikk. Vi vet at det beste resultatet oppnås ved at man bygger mikrofoner til hvert enkelt instrument.
AMT mikrofoner gjengir alltid lyden slik instrumentet låter og slik musikeren ønsker at det skal låte.

DETTE ER kunstnerisk frihet

AMT bygger mikrofoner som passer behovene til musiker og lydtekniker, som alltid gjengir en fremragende ytelse fra et hvilket som helst instrument. AMT’s mikrofoner er presis og produsert for at alle dine krav til lydkvalitet skal kunne tilfredsstilles.

Når du bruker et produkt fra AMT, levert av Lydproduksjon Tromsø AS, kan du føle deg trygg på at du har valgt et produkt og en leverandør som står bak produktet sitt, og som tilbyr vennlig, effektiv teknisk støtte.

For priser og mer info, kontakt Lydproduksjon Tromsø AS, spør etter Andreas (andreas@lydproduksjon.com).

http://www.appliedmicrophone.com/