Andre produsenter


Åpningstider:
Mandag-Torsdag 09:00 - 16:30

Fredag

Lørdag

09:00 - 16:00

12:00 - 16:00

Kontakt:
Adresse Strandveien 73
Epost post@lydproduksjon.com
Telefon +47 40 00 19 18
Telefax +47 93 37 51 60

K&K sound er en høy kvalitets produsent av mikrofoner til akustiske instrumenter.

Alle K&K produkter er designet og produsert i USA og K&K en liten produsent som gjør at de raskt kan reagere på kundenes behov i marked.

Alle K&K produkter er Made in Oregon, USA av levende mennesker og ikke maskiner som blir overvåket av et barneøye. K&K oppfordrer sine kunder til å handle hos deres lokale forhandler som de bestreber seg på å gjøre det samme.
Ingen av de store gitarprodusenter (Martin, Taylor, Gibson, etc.) selger modeller med forhåndsinstallerte K&K pickups. Grunnen til dette er at de er en liten produsent som lager alt i USA og klarer ikke å konkurrere mot leverandører fra lavkostland som Mexico, Kina, Taiwan osv.

Mens andre pickup produsenter outsourcer sin arbeidskraft eller deler av det til billige land, som Mexico eller Asia, er alle K&K produkter satt sammen og produsert i Oregon.

Å ha pickups bygget av maskiner kan spare penger, men kvaliteten lider vanligvis når en pickup er utformet for å bli masseprodusert av en maskin. K&K designer pickups slik at resultatet blir som ønsket, ikke slik at en maskin kan enkelt sette dem sammen.

Gitar produsenter som K&K leverer til er vanligvis mindre selskaper med high-end instrumenter. Disse produsentene deler lidenskapen for god lyd, og de trenger ikke gå på akkord med sitt produkt.

Se også etter K&K produkter i vår webshop.

For priser og mer informasjon, ta kontakt med Lydproduksjon AS Tromsø, og spør etter Arild (arild@lydproduksjon.com).

http://www.kksound.com/